CV-eksempel kundeservicemedarbejder

Som kundeservicemedarbejder er det vigtigt, at du viser relevante færdigheder og erfaringer i dit CV. Uden et professionelt og velstruktureret CV, kan det være svært at finde et job. Uanset om du søger job som kundeservicemedarbejder, supportspecialist eller en anden lignende stilling, viser vi i denne blog et eksempel på et kundeservicemedarbejder-CV, som du kan bruge som inspiration. Vi giver også tips til, hvordan du kan optimere dit CV, så du øger din changer for en eventuel jobsamtale.

Lav dit CV nu
CV-eksempler Kundeservicemedarbejder

Hvordan skriver man et CV som en kundeservicemedarbejder?

Som kundeservicemedarbejder er du primært ansvarlig for at besvare kundeforespørgsler. Du kan modtage dem via live chat, e-mail eller telefon. Her er det meget vigtigt at finde en passende løsning og hjælpe kunden på den rette måde. Du vil også nogle gange skulle give oplysninger om forskellige produkter eller tjenester. Målet er at yde den bedste kundeservice til ethvert spørgsmål, som en kunde måtte have. Flere færdigheder er vigtige for dette, herunder:

 1. Kommunikationsfærdigheder
 2. Tålmodighed
 3. Evne til at lytte
 4. Løsningsorienteret
 5. Kundeorienteret

Det er selvfølgelig færdigheder og kompetencer, der skal afspejles i dit CV.

I nogle job som kundeservicemedarbejder er tekniske færdigheder og IT-færdigheder også vigtige. Fremhæv også disse færdigheder i dit kundeservice-CV, hvis de er relevante.

Endelig er det vigtigt at læse jobbeskrivelsen grundigt. Den indeholder ofte en liste over de vigtigste ansvarsområder. Brug disse oplysninger til at gøre dit CV personligt og fremhæve erfaringer og færdigheder, der er relevante for stillingen.

Personlige oplysninger

Du skal altid starte øverst i dit CV med at angive dine kontaktoplysninger, herunder navn, stilling, telefonnummer, e-mail og fødselsdato. Det gør det nemt for potentielle arbejdsgivere at kontakte dig.

Du kan også inkludere andre relevante detaljer her, f.eks. et link til din LinkedIn-profil. Endelig er det altid en fordel at tilføje et professionelt, repræsentativt foto. På den måde får arbejdsgiveren et godt førstehåndsindtryk af dig.

Navn: Frederik Larsen

Funktion: Kundeservicemedarbejder

Adresse: Sankt Annæ Plads 12, 1250 København

Telefon: +45 28 76 54 32

E-mail: [email protected]

Fødselsdato: 17. juli 2002

LinkedIn: /in/frederiklarsen

Profiltekst

En profiltekst skal give et kort overblik over, hvem du er som person. Du kan skrive noget om dine kvaliteter, ambitioner og om hvordan du kan tilføre værdi til den organisation, du søger job hos. Dette er en af de vigtigste dele af dit CV, da det ofte er det første, der bliver læst. Så sørg for at imponere med en unik profil.

Som kundeservicemedarbejder er det vigtigt at fortælle noget om din måde at kommunikere på, dine evner til at løse problemer eller dit kundefokus. Det er trods alt vigtigt for jobbet.

Derudover kan du også tænke over, hvad der gør dig unik som person. Hvorfor er du særligt egnet til jobbet?

Som kundeservicemedarbejder brænder jeg for at levere service i topkvalitet. Med mine stærke kommunikationsevner og min tålmodighed, er jeg i stand til at tale godt med alle kunder, så de altid føler sig forstået og værdsat. I mine tidligere stillinger, er jeg altid blevet vurderet til at være over gennemsnittet, når det gælder om at løse problemer og levere passende løsninger. Takket være denne problemløsningsevne, er jeg i stand til at løse enhver situation til kundens tilfredshed.

Erhvervserfaring

Din erhvervserfaring er den vigtigste del af dit CV. Potentielle arbejdsgivere vil forsøge at vurdere, om du har kvaliteterne til at udføre det pågældende job, primært på baggrund af din erhvervserfaring.

Skriv her alle de relevante job, du har haft indtil nu. Begynd øverst med den seneste stilling.

Med din erhvervserfaring er det vigtigt ikke kun at beskrive dine opgaver og ansvarsområder. Det er også vigtigt (hvor det er muligt) at sige noget om dine resultater. Hvilke præstationer og resultater opnåede du? Det siger trods alt noget om, hvor god du var til at udføre dit job. Det kunne f.eks. være:

 • Øget kundetilfredshed med X %.
 • Antallet af kunder, du har talt med pr. dag
 • Din kundetilfredshedsscore

Hvis du ikke har så meget relevant erfaring, så overvej, om du kan demonstrere de vigtige kompetencer, der er nødvendige for dette job, på andre måder. Måske har du arbejdet frivilligt eller bidraget til projekter, hvor empati, kundetilfredshed og et godt lyttende øre også var vigtigt? I så fald kan du også nævne disse.

Kundeservicemedarbejder, TopDesk
februar 2021 - Nu

 • Håndterede dagligt mere end 60 kundeforespørgsler om produktinformation, ordrestatus, returnering af produkter og generel information.
 • Hjælp og information på telefon, livechat og via e-mail.
 • Opnåede en gennemsnitlig kundetilfredshed på 95 %.
 • Bidrog til implementeringen af et nyt billetsystem for at øge den samlede effektivitet i kundeserviceteamet.
 • Omkring 10 nye teammedlemmer blev trænet og uddannet i henhold til kundeserviceteamets procedurer og protokoller.

Kundeservicemedarbejder, ThielseServices
juli 2019 - februar 2021

 • Gennemførte kundetilfredshedsundersøgelser for løbende at forbedre serviceniveauet.
 • Samarbejdede med kundeserviceteamet om at udtænke løsninger til at forbedre service og kundetilfredshed.
 • Identificerede kundens tekniske problemer og leverede passende løsninger, hvor det var muligt.

Uddannelse

For at arbejde som kundeservicemedarbejder behøver du ikke nogen specifik uddannelse. Det er dog altid nyttigt at skrive en uddannelse på dit CV. Især hvis du har en relevant uddannelse inden for kommunikation, kundeservice eller administration, kan det være en fordel på dit CV.

Bachelor i Kommunikation, Medie- og Journalisthøjskole
september 2019 - september 2022

Kurser og certifikater

Kurser og certifikater ser altid godt ud på dit CV, forudsat at de er relevante for det job, du søger. Som kundeservicemedarbejder er der utallige relevante kurser, du kan tage for at udvide din ekspertise. Det er også en måde at vise arbejdsgiverne, at du er ivrig efter at lære og altid ønsker at udvikle dig.

Nogle relevante kurser for stillingen som kundeservicemedarbejder er:

 • Skrivning for virksomheder
 • At arbejde under pres
 • Håndtering af vrede kunder
 • IT-support: Fejlfinding

Færdigheder

Det er også ofte obligatorisk at angive en række færdigheder i et CV. På den måde gør du det meget klart for en potentiel arbejdsgiver, hvilke færdigheder og kompetencer du besidder. Arbejdsgiveren kan så vurdere, om man er et godt match til jobbet.

Så tænk nøje over, hvilke færdigheder du tilføjer til dit CV som kundeservicemedarbejder. Tænk over, hvilke der er nødvendige for at udføre jobbet. Her er 10 relevante færdigheder for en kundeservicemedarbejder:

 1. Fokus på kunderne
 2. Kommunikationsfærdigheder
 3. Evne til problemløsning
 4. Tålmodig
 5. Evne til at multitaske
 6. Modstandsdygtighed over for stress
 7. Teknisk kompetence
 8. Empati
 9. Beherskelse af sproget
 10. Holdspiller

Udfyld dit CV

Dit CV indeholder nu de obligatoriske dele. Men der er altid dele, du kan tilføje til dit CV. De kan hjælpe dit CV med at skille sig ud over for potentielle arbejdsgivere. Husk, at alle de oplysninger, du skriver i dit CV, skal være relevante for det job, du søger.

Til en stilling som kundeservicemedarbejder kunne du tænke på:

 • Sprog: Til jobbet som kundeservicemedarbejder er det meget værdifuldt, hvis du taler flere sprog. Så det kan helt sikkert betale sig at nævne dette separat på dit CV.
 • Aktiviteter uden for hjemmet: Hvis du f.eks. arbejder frivilligt, er aktiv i en klub eller har en anden særlig hobby, kan det også vidne om dine sociale kompetencer og evne til at organisere ting.

Hvordan skiller du dig ud med dit CV som kundeservicemedarbejder?

Det er vigtigt at nævne, at hver virksomhed efterspørger jobbet som kundeservicemedarbejder forskelligt. I én virksomhed vil der f.eks. blive lagt vægt på at tale med kunder i telefonen, mens der i en softwarevirksomhed, kan blive lagt meget mere vægt på at yde teknisk support.

Derfor anbefaler vi altid at lave et skræddersyet CV. Det betyder, at du skal justere dit CV en smule for hver ansøgning, så det passer til den specifikke ledige stilling og dens jobkrav. Det vil hjælpe dig med at skille dig ud over for arbejdsgiverne og dermed øge chancen for en mulig jobsamtale.

Design af dit CV

Hvis alt går vel, har du nu et perfekt CV for en kundeservicemedarbejder. Men godt indhold er ikke nok. I dag skal layoutet på dit CV også imponere. Hvis du synes, det er svært selv at designe et godt CV, kan du bruge en CV-skabelon. Så behøver du ikke selv at finde på et unikt design, men kan udfylde afsnittene med det samme.

Lav et perfekt CV i 3 trin

Overgå dine konkurrenter med et perfekt CV. Få tips fra rigtige karriereeksperter, og øg dine chancer for at få et job.

author avatar
Skrevet af
Joost Buitenhof
Joost startede sin karriere i rekrutteringsverdenen allerede under sine studier i erhvervsøkonomi med et deltidsjob som rekrutteringsmedarbejder. Denne rolle udviklede sig til en karriere, hvor han havde flere stillinger inden for rekruttering og til sidst blev rekrutteringsleder. Med tiden voksede hans ønske om nye udfordringer dog. Nu bruger han sin ekspertise til at skrive og anmelde tekster, en spændende ny drejning i hans professionelle udvikling.